GRUPPEN

lokale5Vi har et par få krav, for at være med i gruppen:

  • Være medlem, træner eller forældre til gymnast i GHG.
  • Have semiprof udstyr, enten video eller DSLR kamera.
  • Have interessen for fotografi eller video.
  • Kunne mødes hver ex . d. 1 tirsdag i måneden til en gruppeaften som regel i klublokalet ( dagen aftales med gruppens medlemmer)

Og så er det vigtigt, at du gerne vil lære eller lære fra dig, da gruppen er ment som en gruppe, der leverer film og billeder til GHG´s hold/Hjemmeside .

Vi vil mødes en gang pr. måned og prøve at blive bedre til at tage billeder og film, lære hvordan man behandler billeder og udveksle erfaringer, prøve udstyr og printe billeder .. ja alt det som måske vil gøre dig til en bedre fotograf, og samtidig hjælpe vores klub med materiale til promovering.

FOR MEDLEMSKAB AF GRUPPEN SKRIVER DU LIGE TIL PINGEL ELLER TREBBIEN via vores mail, den kender du hvis du er GHGer 🙂 , med angivelse af dit fotografiske niveau (sådan cirka og hvilket udstyr du bruger ), med det samme du er medlem vil du blive inviteret i Facebook gruppen for FOTOGRUPPEN GHG

Vi uploader jo rigtig mange billeder fra træninger, konkurrencer og events i GHG, Fotogruppen, har siden November 2014 uploadet ca. 5500 billeder, som danner grundlag for en god historik for gymnaster , forældre og trænere i GHG, så vi altid kan huske og genfinde de gode tider i GHG – og det bedste er at vi nu har kvalitet i det vi uploader.. Videoer uploader vi på GHG´s Vimeo konto..

Så hop ind på vores Flicker, hvis du lige mangler en tur igennem GHG årene

social-flickr-box-iconvimeo (1)